17.3.2013

Lintubongausta urbaanissa ympäristössä



Pidä kamera aina valmiina - nappaa kuvia rennosti yökkärissä ja pistä kahvi porisemaan bongauksen jälkeen. Näin täällä bongataan lintuja!



Huikea lintujen kuorokonsertti säkätti aamuvarhaisella hereille, kun varikset, harakat ja pikkulinnut koittivat häätää lapinpöllöä pois pihlajasta. Aamu-unisena ja mukavuudenhaluisena oli pakko nousta kukonlaulun aikaan ylös ja käydä kurkkaamassa mikä linnut vihastutti - potsikki pöllö!!

Liekö tämä yksikö sitten Pubi, vaikka ei huuhkaja olekaan. Kannelmäki kun tunnetaan lähiökuppiloistaan, kuten Pub Britannia.


Take fotos from your own bedroom-
This is what I call a cozy way to get to know the urban wildlife!

2 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Lapsuuden kotikulmilla Kannelmäessä en pöllöjä nähnyt, enkä sen puoleen nykyiselläkään asuinalueella, vaikak täälläkin erilaisia kaupunkiympäristössä harvinaisempikan lintuja kuulemma on. Rusakoita näkee kesäisin jatkuvasti ja pari kettuakin olen nähnyt.

Omppu Design kirjoitti...

Sanopas Lumo muuta. En mäkään ennen ole pöllöjä nähnyt. Vaarini pihassa Maununnevalla lenteli lepakoita ja rusakot sun muut pikkuelikot juoksenteli nurtsilla - mutta pöllö! Vähän on eri reviirillä, kuin mihin on tottunut.

On näköjään lennellyt Lassilassakin, kun kävin kurkkimassa muita havaintoja.

http://lukijat.iltasanomat.fi/uusimmat/113794/

Kiitos kommentista ja eiköhän tarkkailla jatkossakin lähiympäristön luontoa. :)